Diego Bless debuterar på svenska med singeln ”Fenomenal”.

Efter att ha spelats flitigt ute på den svenska urbana klubbscenen med singlar som “Murda pon the dancefloor” samt släppt sin debut EP år 2015 så är Diego Bless äntligen tillbaka. Denna gång med afrobeats på svenska. Låten heter “Fenomenal” och är en hyllning till alla som älskar att sprida bra vibbar på dansgolvet.

”Den underliggande tanken med låten är boosta ens självförtroende och få en att förstå att det egentligen inte spelar någon roll hur du dansar. Det viktigaste med att dansa är att se till att ha roligt. Alla kan dansa fenomenalt.” (Diego Bless)

Singeln släpps på spotify och alla andra distribueringskanaler genom nystartade labeln Madd Mango Recordings som består av artisten själv tillsammans med vänner som är aktiva inom musikbranschen. En musikvideo till singeln planeras släppas inom en snar framtid och en EP senare under året.

Lyssna nedan:

Diego Bless släpper nya singeln ”Fenomenal”

| Audio, Musik, Nyheter |