Dani M åker till havs med några av Sveriges främsta Hiphop-artister!

Som ett av de hetaste namnen på den svenska scenen och över 100 miljoner streams har Dani M de sista åren blivit en stor stjärna utanför medias radar. Uppsalasonen Dani M slog ner som en bomb i Sverige under 2012/2013 med platinasäljande singlarna ”En sån som mej”, ”Nya Sverige” samt trefaldigt platinasäljande ”Naiv”. På senare tid så har Dani M levererat hits som ”Hela Livet” med Abidaz och ”Nån annan” med Jacco, två låtar som redan har fått över 5 miljoner streams på Spotify. Framgångsreceptet är mixen av Dani Ms texter som blandar humor, kärlek och ett god budskap i en oemotståndlig mix av hiphop, reggae, dancehall och salsainfluenser.

Konsertfesterna Dani M with Friends har varit en succé runt om i Sverige med sina slutsålda spelningar, och nu tar man det till havs tillsammans med Linda Pira, Kaliffa, Abidaz, Grillat & Grändy, Jireel, Blackoutfamily, Dj BlackMoose, DJ2much, Dj Sbajbe, Dj Capo.

Datum: Torsdag den 4 maj
Ålder: 18 år (eller med målsman om man är under 18år)
Pris: 170kr/person
Biljetter: via tallinksilja.se
Facebookgrupp: https://www.facebook.com/events/790824464404777/?active_tab=discussion

Missa inte Dani M with Friends Silja Line Edition med Linda Pira, Abidaz, Kaliffa, Jireel, Grillat & Grändy m.fl. den 4:e maj

| Events, Svensk hiphop, Top Inlägg |