I veckans avsnitt av Rhythm Roulette så riktar vi blickarna mot Bronx tillsammans med Buda och Grandz – två producenter som tagit fram hits till artister som Dave East, JadaKiss, Wyclef, Talib KweLi och The Game. Vi snackar tunga namn i gamet och förväntningarna inför det här avsnittet var skyhöga.

Du vet konceptet vid det här laget, producenten får kliva in i en skivbutik med ögonbindel och ta fram 3 skivor som han (lite senare i studion) ska försöka göra underverk med.

Det är ingen enkel uppgift när allt ska göras i en tagning, speciellt när de har ett namn att leva upp till. Men det här avsnittet skiljer sig från mängden för de lyckas göra tre feta beats från alla skivor. De lyckas till och med spara det bästa till sist, se avsnittet här ovan så kommer du förstå vad jag menar.

Video: Buda and Grandz visar vart skåpet ska stå i nya avsnittet av ”Rhythm Roulette”

| Musik, Top Inlägg |