Lion Babe avrundade 2016 med albumet Begin (finns att lyssna på längst ner i inlägget) med gäster som Childish Gambino. Ett album som fortfarande spelas här på kontoret men nu är artistens fokus på 2017 och det börjar riktigt bra – mycket tack vare den nya singeln ”Rockets”.

Singeln är den första från den kommande EP:n som fortfarande inte har någon titel. Med sig på låten hon rapparen Moks vars röst påminner lite om Jay Rock?! Jillian Hervey som är Lion Babe’s riktiga namn, rappar med en Rihanna attityd – vad sägs om denna line: “Fly like I’m NASA/ Move my hips like a salsa/ I’m like butter on a lobstah.” Kaxigt och sexigt på samma gång.

Hon är en personlig favorit ändå, den där Lion Babe.  EP:n (ska tydligen släppas i vår) kommer bli ett spännande projekt att bita i. Men nu – tryck på play här nedan.

 

Lion Babe’s nya singel ”Rockets” är ett måste för din playlist

| Musik, Top Inlägg |