I hopp om att lämna ett avtryck som en av nutidens största artister, så återvänder Sean med sitt fjärde album, I Decided. Den här gången väljer han en annorlunda inriktning vad gäller albumets röda tråd. I en intervju med COMPLEX för några veckor sedan så avslöjade artisten att det här skulle bli ett av hans mest personliga släpp någonsin.

”The album is about a man being reborn again – inspired by soul and R&B music” som han själv uttrycker det.

“As an artist you can imagine, you make sacrifices as an artist like putting your privacy on the line,” he said. “If you’re a true artist you sacrifice your privacy, you sacrifice the stories of your life you’ve been through, you sacrifice all these different emotions and you put em out there but it’s for people to relate to it’s for people to help them get through their times.”

Albumet innehåller 14 spår av kvalité med välkända gäster som Eminem, Migos, Jhené Aiko, Jeremih och Starrah. Streama albumet via Spotify här nedan:

 

Streama Big Sean’s nya album ”‘I Decided” med gäster som Migos och Jhené Aiko

| Musik, Top Inlägg |