Känd för att kunna blanda stilar som ingen annan har han tagit världen med storm, och räknas som en av de absolut största dancehall artisterna i världen!

Missa inte när världstjärnan Busy Signal kommer till Stockholm och En Arena med sitt ”The Fire Works” Band!

Busy Signal började sin karriär som dancehallartist runt 2003, och slog igenom 2005 med låten ”Step Out”, som även var namnet på hans debut album som släpptes 2005. Han har sedan dess släppt hits som ”Come Over”, ”Jail”, ”Tic Toc”, ”One More Night”, ”Unknown Number”, ”What If”, ”Reggae Music Again” och superhiten ”Watch Out For This” med Major Lazer som har over 107 miljoner views på youtube!

2012 släppte Busy sitt album ”Reggae Music Again” som överraskade alla med sin roots reggae, lovers rock och klassiska rubadub sound, och året efter kom Epn ”Incomparable Talant” med superhiten ”Bedroom Bully”.

Senast Busy Singal var i Stockholm 2014 hade vi ett utsålt Debaser Medis där lokalen som tar in 850 personer på något sätt lyckades få in 1100 personer!
Konserten blev en succé och släpptes senare av Busy Signal som livealbum på Spotify!

Under 2016 har Busy Signal fortsatt släppa tunga låtar som ”Hate That I Love U”, ”Rude Bwoy Thing”, ”Perfect Team”, ”Dem Nuh Bad” och superhiten ”Free Up” på Cold Heart Riddim, och det lär inte sluta under 2017!

Så missa inte när Busy Signal & The Fire Works Band kommer till Stockholm och En Arena för en av årets bästa spelningar!

Datum: 4e Februari Stockholm.
Plats: En Arena, Globen (T)
Pris: 350 kr + Serviceavgift
Biljetter: 
https://billetto.se/events/busy-signal-i-stockholm

Datum: 3e Februari Göteborg
Plats: Brewhouse
Pris: 290 kr + Serviceavgift
Biljetter: https://billetto.se/events/busy-signal-i-gteborg

Datum: 2a Februari Malmö
Plats: Moriska Paviljongen
Pris: 220 + Serviceavgift
Biljetter: http://www.tickster.com/sv/events/n32wm0k7we4hnt6/2017-02-02/busy-signal-and-the-fire-works-jam-live

 

Busy Signal till Sverige i Februari

| Events, Gott & Blandat, Musik |