Rap-trion Migos fick en oväntad hyllning av Donald Glover aka Childish Gambino efter att han i söndags kväll vann priset för bästa manliga skådespelare på Golden Globe-galan. Under sitt tacktal passade Donald att tacka Migos specifikt för låten ”Bad & Boujees” och hävdade även att det var den bästa låten, någonsin. Detta skapade en serie-effekt som gjorde att låtens streaming ökade med hela 234% och tog därmed singeln från 2:a plats på Billboards singellista upp till 1:a plats. På mindre än ett dygn puttade de ner Rae Sremmurds och Gucci Manes ”Black Beatles” från första platsen, inte illa.

Detta är Migos första Billboard etta någonsin, tidigare hade Georgia-trion bara nått 69:e plats med singeln ”Fight Night”. De släppte dessutom nyligen sin andra singel ”T-Shirt” från kommande albumet Culture (släpps 27:e jan), videon finns att se här.

Se musikvideon till ”Bad & Boujees”som gästas av Lil Uzi Vert.

Vi måste även inkludera den galna spelningen i Nigeria.

Migos får sina första No.1 singel med ”Bad & Boujees” dagen efter Childish Gambino hyllar de på Golden Globe-galan

| Musik, Nyheter, Top Inlägg |