I detta avsnitt av Passa Micken gästas vi av Malcolm B och hans far DJ Rock Ski. Båda männen har gjort avtryck i den svenska hiphop-scenen under snart fyra decennium. DJ Rock Ski spås vara den första riktiga Hiphop DJ:n i Sverige under 80-talet och var med att starta Sveriges första Hiphop-radioprogram. Hans son Malcolm fick först uppmärksamhet genom olika freestyles och gästinhopp, innan han valde att medverka i TV-satsningen X-Factor. Deltagandet i X-Factor sköt honom rakt in i tv rutan bland familjer där han snabbt blev en stjärna. I intervjun får vi höra båda berätta om uppväxten, hur hiphop-scenen såg ut under 80-talet, X-Factor tiden, pressen med debutalbumet och om deras kommande samarbeten. Till slut går far och son upp på scen och uppträder något alldeles speciellt.

Passa Micken – är ett musikprogram som fördjupar sig i den snabbt växande svenska hiphop-scenen med hjälp av exklusiva intervjuer och unika framträdanden. Programledaren Frank Gatonga sätter sig ner med både nya som etablerade artister för att blicka tillbaka på deras karriärer, samt prata om aktuella projekt och om framtida aspirationer. Programmet avslutas varje gång med ett speciellt uppträdande där artisterna framför allt från osläppt material till samlade cyphers där fler gäster bjuds in till micken.

Varje torsdag och måndag släpps ett nytt avsnitt exklusivt via www.GrandSmack.se

Facebook: https://www.facebook.com/passamickentv
Instagram: @PassaMickenTV

Se sjunde avsnittet av Passa Micken med Malcolm B och hans far DJ Rock Ski

| Nyheter, Svensk hiphop, Top Inlägg |