Aki har blivit en av vår tids mest uppskattade rappare under de senaste åren, men resan dit har varit lång. Aki började rappa tidigt i tonåren hemma i Uppsala och tog varje chans han kunde för att stå framför micken. Men saker började ta fart på riktigt efter flytten till Alby i Stockholm. Han kom att slå igenom med sina barndomsvänner i gruppen Labyrint i slutet på 00-talet och som idag har även blivit ett av de mest framgångsrika Hiphop-akterna genom tiderna. Aki kom dessutom att slå listrekord med egna singeln ”När solen går ner” genom att ligga etta i singellistan tre veckor i rad, en bedrift som ingen annan svensk rappare har lyckats göra tidigare. Aki gästar Passa Micken och berättar sin resa, samt bjuder på en riktig one-man-show när han köttar micken under sitt framträdande.

Passa Micken – är ett musikprogram som fördjupar sig i den snabbt växande svenska hiphop-scenen med hjälp av exklusiva intervjuer och unika framträdanden. Programledaren Frank Gatonga sätter sig ner med både nya som etablerade artister för att blicka tillbaka på deras karriärer, samt prata om aktuella projekt och om framtida aspirationer. Programmet avslutas varje gång med ett speciellt uppträdande där artisterna framför allt från osläppt material till samlade cyphers där fler gäster bjuds in till micken.

Varje torsdag och måndag släpps ett nytt avsnitt exklusivt via www.GrandSmack.se

Lyssna på Akis ”Balkongvisioner 1,2 & 3”:
https://open.spotify.com/artist/77FK5F2AWebXG5IiEnoHLv

Facebook: https://www.facebook.com/passamickentv
Instagram: @PassaMickenTV

Se fjärde avsnittet av Passa Micken som gästas av Aki från Labyrint

| Intervjuer, Nyheter, Svensk hiphop, Top Inlägg |