Erik Lundin som tidigare gick under artistnamnet Eboi har haft en intressant musikkarriär. Det började i mitten på 00-talet när han ingick i RMH-kollektivet och blev med sina omtalade gästinhopp ansedd som en av Sveriges vassaste rappare på engelska. Men det var inte fören 2015 när han bytte från engelska till svenska och i samma veva släppte sitt första officiella släpp ”Suedi”, som musiken började betala av sig på riktigt. I intervjun får ni höra Eriks musikaliska resa och även se ett grymt framträdande tillsammans med en av Sveriges intressantaste rap protegéer.

Passa Micken – är ett musikprogram som fördjupar sig i den snabbt växande svenska hiphop-scenen med hjälp av exklusiva intervjuer och unika framträdanden. Programledaren Frank Gatonga sätter sig ner med både nya som etablerade artister för att blicka tillbaka på deras karriärer, samt prata om aktuella projekt och om framtida aspirationer. Programmet avslutas varje gång med ett speciellt uppträdande där artisterna framför allt från osläppt material till samlade cyphers där fler gäster bjuds in till micken.

Varje torsdag och måndag släpps ett nytt avsnitt exklusivt via www.GrandSmack.se

Lyssna på Erik Lundins nya EP ”Välkommen hem”:

Facebook: https://www.facebook.com/passamickentv
Instagram: @PassaMickenTV

Se andra avsnittet av Passa Micken som gästas av Erik Lundin

| Intervjuer, Musik, Nyheter, Svensk hiphop, Top Inlägg |