jcoleeyez

J.Cole gick igår ut med att han kommer släppa sitt nya album ”4 Your Eyez Only” nästa vecka 9:e december. Samma dag som han släppte sitt hyllade album 2014 Forest Hills Drive för två år sedan. Och idag överraskade med att släppa  dokumentären ”Eyez” som handlar om själva album släppet. I Dokumentären får vi även höra två nya låtar från skivan. Där i en av låtarna ”False Prophet” verkar det som att han dissar Kanye och Drake.

“When he tell us he a genius but it’s clearer lately/ It’s been hard for him to look into the mirror lately. There was a time when this ni**a was my hero maybe/ That’s why his fall from grace is hard to take. Cause I believed him when he said his shit was purer and he the type of nigga swear he real but all around is fake.”

“Wonder if it’s my fault for idolizing ni**as’ words that they be rappin
But come to find out these ni**as, they don’t even write they own shit.”

 

Se dokumentären, lyssna på låtarna och avgör själva.

 

J.Cole släpper dokumentären ”Eyez”

| Dokumentär, Top Inlägg |