fila2

Näääk up in dis

 

För några veckor sedan läckte Näääken ut en bild via sin instagram iklädd i FILA kläder tillsammans med Cleo. Nu har vi fått lite mer kött på benen och den efterlängtade kollektionen släpps den 19:e mars. I detta samarbete är det två världar som möts. På den ena sidan står det italienska sportmärket Fila och på den andra sidan Junkyard, sajten som till största del riktar in sig på att sälja kläder och prylar från klassiska skateboarmärken som DC, Trasher och Emerica.

Tar vi oss en närmare titt på kollektionen så får loggan stå i centrum, vilket jag faktiskt inte har något emot. Den utstrålar så mycket nostalgi att den inte passar sig bra i ett litet format. Junkyard har i sin tur valt att klämma in lite skateinfluenser för att skapa en modern look.

Kolla in några av våra favoriter här nedan:

fila5 fila4 fila3

fila1

Näääk is lookin fresh as always

Plaggen släpps på junkyard.se den 19 mars.

Sweatshirtsen kostar 599 kronor och T-shirtsen kostar 249 kronor.

FILA släpper kollektion med Junkyard.se den 19:e mars

| Mode |