Wu-Tang Clan generalen RZA berättade under sin intervju med XXL att båda komikerna Eddie Griffin och Tracy Morgan sägs vara intresserade av spela en roll som Ol’ Dirty Bastard i en film baserad på hans liv.

RZA som även är ODB’s kusin hade detta att säga:

RZA: Eddie Griffin is down” sa han. “Me and Eddie talked about it, laughed about it. Tracy Morgan, he wanna do it [too]. I said ‘Ya’ll both kinda can do it. Eddie spent time with Dirty. They knew each other well.”

Manuset sägs även vara skrivet av en annan kusin, Raeshawn.

He’s been working on it for two years now,” sa RZA angående Rawshawn. “[In fact] I think Eddie’s already signed on with a letter of Intent—I signed on, of course. So you know [Raeshawn] got my blessin’ to make it happen.

Med tidigare erfarenheter av RZA’s uttalanden väljer jag att ta detta med nypa salt. Men jag hoppas innerligt att en seriös och professionell film görs. Eddie Griffin skulle i så fall vara det ideala valet. Låt oss hoppas.

Eddie Griffin och Tracy Morgan sägs vara intresserade i en roll som Ol’ Dirty Bastard

| Film/TV |